Antrikot
Dananın sırt kısmından elde edilen Antrikot, oldukça yumuşak ve lezzetlidir. Antrikot keyifli bir yemek için harika bir seçenek olacaktır.Et sevenlerin vazgeçemediği, tadı akıllarda kalan enfes dana antrikot, dananın sırt kısmından çıkarılan biraz yağlı bir et kısmıdır. Hayvanın çok hareket eden bir bölgesinden çıkartılmadığı için antrikot eti, oldukça yumuşak ve lezzetlidir. Antrikot nasıl yapılır ve en iyisi nerede yenir diye merak edenleri Limandere Steakhouse’a bekliyoruz. Antrikot marinesinden pişimine kadar özenle hazırladığımız enfes tabaklarımızla kendinize ve sevdiklerinize kaliteli bir yemek yedirin. Antrikotu kasap bölümümüzde bulabileceğiniz gibi sizler için vereceğimiz püf noktalarda işinize yarayacaktır. İşin sırrı eti mühürlemekte. Bu sayede etiniz kuru olmaz. Evde hazırlamakla uğraşmak istemeyenlere, Antrikot et akşam yemeğinde keyifli bir et tüketmek isteyenlere tıpkı Limandere Steakhouse’da yiyeceğiniz kadar enfes dana antrikot için sitemizden online olarak sipariş oluşturabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.